Іванова людмила біографія



(22.06.1933)



У фільмі "Пригоди Петрова і Васєчкіна,

Звичайні і неймовірні "виконала роль

Вчительки російської мови. Закінчила Школу

Студію МХАТ в 1955 році. Беззмінний зле-

жественное керівник театру «Експромт»

З дня його заснування в 1990 році.

Народна артистка Росії.







Фільмографія Людмили Іванової

1953 Доля Марини - (Кіноповість)

+1958 Ідіот - (Драма)

+1958 Добровольці - (Кіноповість)

1965 Поганий анекдот - (Комедія)

1965 Сплячий лев - (Комедія)

1965 Місяць травень - (Мелодрама)

+1966 Будується міст - (Кіноповість)

тисячі дев'ятсот шістьдесят-вісім Нова - (Драма)

тисячі дев'ятсот сімдесят дві Стоянка поїзда - дві хвилини - (Мьюзикл/музичний)

1973 Учитель співу - (Лірична комедія)

1973 Шукаю людину - (Мелодрама)

1974 Ваші права?

1974 Пам'ятай ім'я своє - (Драма)

+1975 Варіант "Омега" - (Пригоди)

+1975 Крок назустріч - (Лірична комедія)

1976 Дні хірурга Мишкина - (Драма)

1976 Легенда про Тіля - (Історичний/Біографічний)

1976 Між небом і землею

1977 Поділитися: Останні двійка

+1977 Ви мені писали - (Кіноповість)

+1977 Службовий роман - (Лірична комедія)

тисяча дев'ятсот сімдесят вісім Суєта суєт - (Драма)

тисяча дев'ятсот сімдесят вісім Із записок Лопахіна

1979 Осіння історія - (Соціальна драма)

1979 Осінній марафон - (Соціальна драма)

1979 Поговори на моїй мові - (Трагікомедія)

1979 Кот в мішку

1980 Дами запрошують кавалерів - (Лірична комедія)

1980 Світло у вікні

1980 Якщо б я був начальником - (Комедія)

1980 Місяць довгих днів

1981 Останній гейм

1981 початку гри - (Кіноповість)

+1982 Сонячний вітер - (Кіноповість)

+1982 Польоти уві сні і наяву - (Соціальна драма)

+1983 Пригоди Петрова і Васєчкіна, звичайні й неймовірні - (Комедія)

1984 Шанс - (Комедія)

1984 Маленька послуга - (Драма)

1985 Найчарівніша і найпривабливіша - (Комедія)

1985 Людина з акордеоном - (Драматична історія)

1985 Сестра моя Люся - (Драма)

1987 Спасите наши души

1987 Прихід Місяця

+1988 Вам що, наша влада не подобається ?! - (Трагікомедія)

1990 Провінційний анекдот

1990 Бабій - (Комедія)

1990 Система ніпель - (Комедія)

тисяча дев'ятсот дев'яносто один Коханці грудня - (Соціальна драма)

1 992 Давайте без фокусів! .. - (Комедія)

1 992 Виховання жорстокості у жінок і собак - (Кримінальна драма)

1 992 Рябий пес, що біжить краєм моря

1 992 Пустельник - (Притча)

1993 У попа була собака ... - (Кримінальна драма)

1993 Про бізнесмена Фому - (Комедія)

1993 Американський дідусь - (Комедія)

1994 Третій не зайвий - (Комедія)

1994 Наречений з Майамі - (Комедія)

2000 Заздрість богів - (Мелодрама)



петрів, Васєчкін і інші. Офіційний сайт фільмів.